kolmapäev, august 10, 2005

Internet, teater, tunnistused

Unenäos pahandas Pille, et ma olen internetti väga palju asju kirjutanud. Ta ütles, et ta kustutas kõik enda kohta käiva ära. Kontrollisin, et tema kohta käivad asjad on alles.

Toomas oli teinud mõnedega teatrietendust. Nüüd tahtsid nad teatris meenutada, kuidas see etendus käis. Olin käinud algset etendust hirmuga vaatamas, et kas neil kõik välja tuleb. Tuli küll, aga nüüd olin minemas hirmuga vaatama, kas seekord tuleb.

Lossi ees pidid selle inimesed mind saabumise puhul tervitama. Läksin üle muruplatsi. Lossis tegid kaks väikest poissi sigadust ja pidid selle tagajärjed kõrvaldama.

Ojaste andis mulle rahatähe, millest ma ei saanud aru, kas see on 500-kroonine või veel suurema väärtusega. Ütlesin, et mul ei ole seda vaja, sest ei tahtnud hästi võõrastelt raha vastu võtta. Aga natuke siiski tahtsin suurt summat juurde saada. Küsimuse lahendamiseks tegin ettepaneku mängida malepartii, mis otsustaks, kellele see raha jääb. Ojaste näitas, et see on valeraha, mille teine külg on valge. Aga kes sellise millegi eest vastu võtab, ei tohi enam andjalt ehtsat raha nõudma hakata.

Andsin Kati S-ile tunnistuse. Ma ei olnud talle kunagi varem tunnistust andnud, aga nüüd kavatsesin seda kord kuus tegema hakata. Ise sain veel kolm tunnistust korraga.