reede, september 30, 2005

Uus võimalus

Teen eksperimendi ja luban nüüd uutele sissekannetele kommentaare lisada. Vajaduse korral saan kommentaarid ka kustutada.

Nägin unes, kuidas Hennul oli märkmik kadunud. Vaatasin, ega ta seda padja alla ei ole pannud. Leidsime, et keegi peaks malet mängima. Soovitasin, et mängiksid Tõnu-Klaus, aga neid male enam ei huvitanud. Järgmiseks soovitasin, et mängiksid Henn-Toomas, aga sellest ei tulnud ka midagi välja. Hakasin ise Hennuga mängima. Nuppudeks olid klaaspitsid. Mul olid valged ja lõin g6-lt tähtsa nupu maha. Kuigi minu mängutugevus oleks pidanud olema palju suurem, püsis seis võrdsena. Lõpuks märkasin, et asi on selles, et ma ei pannud endale mängu alguses lippu peale. Tegin seda nüüd.

Võin näha unes, et hakkan malelauana kasutama akent. Keegi vaatab aknast sisse ja tekib küsimus, mis nupp ta on.

Nägin unes, kuidas Simson kirjutas ajalehes, et keegi tark eestlane lõpetas kuulsa välismaa ülikoli, mille eest tal oleks pidanud olema õigus saada õppejõukoht, mida ta ei saanud. Simson järeldas, et vaimselt võimekad inimesed on majanduslikult väga haavatavad. Mul oli riiulis Mart Nikluse raamat pealkirjaga "Maailma kõige õigem õppejõud". Mõtlesin esitada viktoriiniküsimust, et kes peab ennast maailma kõige õigemaks õppejõuls, vastusega, et see on Niklus, aga siis tuli mulle mõte, et raamatut lugemata ei saa ma kindel olla, kas ta ei nimeta selleks Siberit.

Võin näha unes, et loen üle raamatut "Kolm musketäri" ja avastan, et olen üks selle raamatu tegelastest. Imestan, kuidas see mulle eelmisest lugemisest meelde ei jäänud. Järeldan, et tookord pidasin seda veel loomulikuks.

0 vastukaja: