teisipäev, november 22, 2005

Agendid helistavad

Kui nõunik väljus, ütles ta millisele koosolekule ta läheb. Kui helistas agent ja küsis nõunikku, hüpnotiseeris telefon mind nii, et nõuniku sõnad ei tulnud meelde. Kui kõne lõppes, katkes ka hüpnoosi mõju ja sain kõik meelde tuletada. Hüpnoosi leiutaja polnud arvestanud sellega, mis sellest järeldub - kui helistas järgmine agent, olid mul nõuniku sõnad juba meeles.

*
Kirjutasin pühapäeval, et minu male reiting siis peetud turniiril tõusis. Täna vaatasin, et tõusis ainult kaks punkti ja jääb endiselt neli punkti rekordist alla, olles täpselt samal tasemel Põlva suveturniiri järgsega. Need on väikesed erinevused, arvestades sellega, et 100 punktise reitinguvahega mängijad peavad lõpetama 10 partiilise matši tulemusega 7,5:2,5, et kummagi reiting ei muutuks.

*
Ühel planeedil algasid pidustused, sest seal maandus ufo, millel sõidab kaasa ka minu nõunik. Põhjuseks ei olnud nõuniku kaasasolek, vaid see, et üldse kümne aasta järel sealse aja järgi ja 12 aasta järel meie aja järgi keegi planeeti külastab. Kõigile tulnukatele pandi kroon pähe. Nõunikule pandi pähe pärg, sest ta on tulnukatest rumalam. Ta on küsinud, kas ta saab õppida sama targaks, millele vastati, et ei saa, sest tal on teistsugused geenid. Selle planeedi elanikud on veel rumalamad, aga nad on ufode suured sõbrad, sest need kingivad neile lilli. Lillede eest tahavad nad saada midagi, mis aitab tähtedel kauem stabiilses seisundis püsida.

0 vastukaja: