teisipäev, november 29, 2005

Linnavolikogu. Katse ärgata.

Nägin unes, et lugesin ajalehestt, et üks partei tahab Tartu linnavolikogu valimiste tulemust tühistada, sest kaks esimeseks tulnud parteid said täpselt võrdselt hääli ja nii ei selgunud, kellele tuleb linnapea koht anda. Eelmistel valimistel olid ka kaks võitnud parteid võrdse arvu volikogu kohti saanud, aga üks oli valijatelt natuke rohkem hääli sanud, nii et sellist probleemi ei tekkinud.

Nägin unes, et mõtlesin, et pikk elu veel ees ja ma pean siiski veel raamatuid välja andma. Hakkasin Kultuurkapitalile raha saamiseks avaldust kirjutama. Panin avaldusse ka hoiatuse, et üle ühe korra ma sellele raamatule raha ei taotle ja kui mulle ei anta, siis ei jäta ma seda enda teada.

Nägin unes, et püüdsin hommikul ärgata. Sain silmad lahti, sain ennast liigutada ja kuulsin, mida Tõnu, Henn ja isa minuga räägivad, aga ei ärganud. Lootsin, et ärkan siis, kui ema mind äratama tuleb. Olin paljudel päevadel koolist puudunud, aga täna hommikul mõtlesin kooli minna. Kui õpetaja Holts oleks mult küsinud, kas ma olin haige, oleksin vastanud, et ma ei olnud haige, aga mul oli 37,0 palavik ning süda kloppis ja valutas natuke. Midagi peale koolis käimise see mul ei takistanud. Selgus, et äratuseni on veel tund aega, aga püüdsin ikkagi ärgata.

0 vastukaja: