pühapäev, detsember 25, 2005

Jõuluunenäod

Nägin unes, et Oudekki elas seal, kus päriselt elas Jürgen I. Läksin tema ukse taha ja tahtsin lasta kella, aga siis mõtlesin, et võibolla tuleks tema asemel keegi teine ust avama, nii läksin kella laskmata tagasi.

Nägin unes, et tahtsin ärgata, mille esilekutsumiseks pidasin kõige paremaks teha arvutusi. Tuletasin meelde, et 11 ruudus on 121 ja 12 ruudus 144, liitsin 121 ja 144 kokku, aga nende summa oli liiga suur, et ma oleks osanud seda peast ruutu tõsta.

Nägin unes, kuidas Medijainen ütles mulle, et kui ma teen ettekande, näitaksin slaide ka. Vastasin, et olen paar ettekannet juba teinud ja ei ole kindel, et mul oleks neile midagi lisada. Medijainen ütles, et iga paari kuu tagant võib teha ettekande maailma vahepealsetest arengutest. Mõtlesin, et hakkan edaspidi kirjutama mõtteid kõige loetu kohta läbisegi ühte kladesse (või ka lisaks ühe teema kohta eraldi kladesse) ja pärast valin kirjutatu hulgast välja ühe teema ettekande jaoks. Pidin esitama oma magistritöö lõppvariandi. Mõtlesin, et ingliskeelne kokkuvõte ikka ei pea olema eestikeelse kokkuvõtte tõlge, nii kirjutasin uue ingliskeelse kokkuvõtte, seekord lühemalt, ainult ühe lehekülje pikkuselt. Pärast pidin kirjutama veel pooleleheküljelise ingliskeelse töö tutvustuse. Siis mõtlesin, et seda uut kokkuvõtet ei ole ikka filoloog kontrollinud, nii otsustasin uuesti, et esitan ikkagi vana kokkuvõtte. Vaatasin, et failis hakkavad nullid allapoole voolama. See tuli sellest, et nullid olin teinud suurema kirjaga, nii et nende trükivärv läks liiga raskeks. Tegin nad uuseti väiksema kirjaga. Kartsin, et väljatrükis võivad mõned eespoolsed nullid ka voolama hakata.

Nägin unes, et lugesin "Postimehest" üheveerulisest artiklist, et autori arvates peaks politsei uurima, mida ma siia leheküljele kirjutan. Viidatud oli ühele internetis olevale fotole, et sealt saab vaadata, mis nägu ma olen. Kirjutatud oli, et ma kirjutan Ojulandi, Savisaare ja Tulviste kohta imelikke asju. Mõtlesin, et saan vastata, et on selgelt öeldud, et need on unenäod. Lootsin, et millalgi selgub, et seda artiklit pole lehes päriselt olnud.

0 vastukaja: