esmaspäev, detsember 26, 2005

Paide. Male. Joonistus.

Nägin unes, et Paides rääkis Siiri, et tegelikult gaas aegamööda lekib kööki. Ta tõmbas tikku, et kontroliida, ega köögis gaasi liiga palju ei ole. Läksin igaksjuhuks esikusse, et äkki toimub köögis plahvatus.

Nägin unes, et ütlesin, et Kasela on meeldiv inimene, sest ta on kamba liige. Parandasin ennast, et tegelikult ei tea ma temast midagi peale selle, et olen tema treeneriga viigi teinud ja järgmisel turniiril kiirmales kaotasin. Esimesel korral oleksin peaaegu võitnud, sest ei mäletanud teooriat ja mängisin oma peaga, teisel korral läks halvemini, sest olin teooria meelde tuletanud. Aga võibolla poleks aidanud ka esimesel korral mängitud variandi kordamine, sest vastane võis seda vahepeal kodus analüüsinud olla.

Nägin unes, kuidas vaatasin oma joonistusi. Ühel pildil oli suur ühtlane objekt, mis koosnes väikestest mullidest. Seda nimetasin uutmoodi joonistamiseks. Ütlesin, et selles peegelduvad kõik pildid. Eraldi oli sellel märgitud ära vaid pealinn. Joonistasin sellele objektile koos Klausiga juurde nüüd veel ühe väikse ja ühe pisikese punga, et näidata, et kasv jätkub. Siis mõtlesime, et hakata joonistama veel ka suuri mulle, et näidata, et mingi protseduuri abil hakkavad tekkima ka suured rakud-riigid. Tegime neile piirid erinevate värvidega. Ühe riigi piir ei olnudki veel naaberrriigi piir, vaid sellele tuli joonistada eraldi piir. Kaks riiki olid veel sellised, et nende piirid ei puutunud isegi eriti kokku, kuigi nad olid kõrvuti. Üks neist riikidest oli tekkinud teise sisse. Enamus elust jäi siiski varem joonistatud ossa, kus oli enamus mullidest.

0 vastukaja: