reede, veebruar 17, 2006

Ajaveebide konkurss

Sellest konkursist sain teada siis, kui nägin, et minu leheküljele oli tuldud esimest korda aadressilt www.ajaveeb.ee. Mind oli sinna keegi esitanud üsna varajaste lehekülgede hulgas. Esialgu ma rõõmustasin, sest leheküljele oli antud ka sobiv kirjeldus. Esialgu ma enda poolt hääletamist õigeks ei pidanud ja teisi ka hinnata ei tahtnud.

Hakkasin siiski jälgima, mis hindeid mulle pannakse. Varsti tuli esimene hindaja, kes andis hindeks 3. Selle peale olin muidugi solvunud, aga vastukaaluks endale kõrgemat hinnet ka andma ei hakanud.

Varsti pani mitu hääletajat järjest mulle siiski hinde 10. Kui nägin, et on esitatud lehekülg www.imelood.com, siis varsti tuli mõte sellele ise 10 punkti anda. Enne andsin siiski ka endale 10, sest iga teine lehekülg on ühtlasi minu konkurent.

Hindega 9 või veel madalamaga pole ma kedagi solvata tahtnud. Eile nägin, et vähemalt kaks hääletajat andsid mulle hinde 1. Ma ei tea, mis inimesed need on. Arvatavasti needsamad, kes koolis teisi ilma põhjuseta löövad. Ise pole ma oma elus veel näinud ajaveebi, mis vääriks 10 palli süsteemis madalamat hinnet kui 6.

Vaatasin oma kategoorias kõik seni esitatud kandidaatide pealkirjad läbi. Oleksin 10 punkti andnud veel leheküljele iida.blogspot.com, aga siis selgus, et see kandideerib neljas kategoorias korraga. Siis ma ei hääletanud, sest sellisest asjast ei saa ma aru. Pärast selgus, et see lehekülg ei kandideerinudki, vaid üks täht oli rohkem.

Tervislikum oleks ehk, kui ma seda konkurssi rohkem ei jälgiks, aga siis teavad inimesed minu kohta rohkem kui ma ise, sest minu hinne on ikkagi avalikult väljas.

2 vastukaja:

Tiiu ütles ...

Oled armas ja väärikas. Parim sissekanne,mis ma selle võistluse kohta olen lugenud. Lihtsalt meeldib.Väga.

Tiiu ütles ...

ps
mina jälle leian, et enne sinna nimekirja lisamist peaks blogipidajalt küsima, kas ta soovib taolisest võistlusest osa võtta...mina ei soovi.Avastasin ennast sealt, kui olin saanud seitse häält ja mul on lõbus vaadata, et saan ka muudkui ühtesid. Keegi peab lihtsalt vihkama.Ma muidugi ei võida üheski kategoorias, aga kui, siis ma loobuksin autasust.Kui ei ole prominet, kui ei ole noor, kui ei ole samasugune, siis on võimalus võita kõige halvema blogi tiitel. Vat sellega olen rõõmuga nõus...ühtib mu oletustega, sobib ka eneseväärikusega.