pühapäev, veebruar 05, 2006

Jälle ufod

Ufod saatsid mulle signaali, et ma leiutaks iseseisvalt lendava taldriku. Ma ei tea, mida ma pean tegema. Kui mul selle leiutamine ei õnnestu, ei pruugi nad mulle enam mingeid uusi signaale saata. Siis ma oleksin kosmosest ära lõigatud. Peaks nad mingi kavalusega ära petma. Võiks neile näiteks teatada, et ma juba leiutasin selle, lootuses, et nad ei hakka kontrollima. Nad ei pea ju kontrollima asja, mis nende jaoks on endastmõistetav. Parem oleks siiski mingi muu kavalus, sest nad võivad ka juhtumisi kontrollida.

2 vastukaja:

Anonüümne ütles ...

Kas se pole mitte sinu enda välja mõeldis? Proovi mõelda, ega sa natukene uimane ei olnud, kui sa seda kirjutasid. Kui tuleb meelde siis lisa ka see, et "minu enda muinasjutud". Kui tse tõsi on kirjuta alla "see kord on tõsi".
Muide sa võid selle taldriku teha plastmassist, ja selle Marsile visata.

Simo Runnel ütles ...

Üle poole minu blogi mahust on päriselt nähtud unenäod. See, mis unenägu ei ole, võib olla ka väljamõeldis. Aga mitte iga kord. Serval on hoiatus olemas, et siin on unenägusid ja luuletusi. Luuletuse sisu võib vahel tõele vastata, vahel mitte. Lugeda on huvitavam, kui seda iga kord juurde ei märgi. Vähemalt ei ole kombeks märkida - vaata mõnda raamatut. Kui mul mõni unenägu algab, siis tavaliselt keegi ei hoiata, et see on unenägu. Hiljem saan ise aru.