esmaspäev, veebruar 27, 2006

Konkurss läbi

Nüüd võib siin vist natuke rahulikumalt kirjutada, sest halb sissekanne ei põhjusta kohe negatiivset hinnet konkursil. Eile hakkasid seal vist kõigi kõrgemal asujate keskmised hinded veelgi langema, sest finaali pääseda soovijad ilmselt hakkasid kõigile konkurentidele ilma asjaga tutvumata ühtesid andma. Selle tulemusel sai kategoorias "isiklik" 10. kohaga edasi hinne 5,0 kümnepallisüsteemis. Sama hinne oli veel paljudel, sealhulgas minul, nii et kui ma oleks enda poolt teise hääle ka andnud, siis oleksin hindega 5,2 ise edasi pääsenud, kui keegi kohe poleks selle peale seda uuesti nullima hakanud. Panen tuleviku tarvis siia kirja, et kogusin 29 hindajat, teised jäid vahemikku nullist kolmekohaliste arvudeni. Sain nimeliselt teada hääletaja, kes andis mulle vabatahtlikult 10 punkti, ilma et ta oleks kunagi minu lehekülge avanud.

2 vastukaja:

... ütles ...

Oi, Simo!
Sa võtad asja kohe nii tõsiselt. :)
Mina ei saanud sest konkursist üldse mingit sotti. End sinna ei registreerinud, kuid nimekirjast leidsin. Ei ma osanud neid hääli vaadata, võrrelda ega anda. Ja kui lõpuks mingi ajaveebilehekülje avastasin, kus mingid numbrid olid, siis kõige enam oli punkte ja hääletajaid mingitel ropendajatel.
Sina oled OK, aga 10 punkti ma poleks andnud. 9 vast. :) Ma pole kunagi elus osanud anda hinnangut, mis mulle meeldib. Minu hinnangud käivad negatiivsete muljete elimneerimise kaudu. Oskan öelda, mis mulle üldse ei meeldi. Ja neid on siin blogide seas üksjagu.
Jõudu sulle!

Simo Runnel ütles ...

Ise mõtlesin, et väga tõsiselt ei võta, aga tähelepanu pöörasin, nagu näha, nii et saab mõlemalt poolt vaadata.