pühapäev, mai 07, 2006

Pikker

Nägin unes, et laual oli ajakirja "Pikker" numbreid. Hakkasin ühte vaatama. Seal oli kiidetud ühte naist selle eest, et ta ei olnud üleni paljas, aga oli peaaegu üleni paljas. Kogu see number oli sellest naisest. Seetõttu jätsin selle lugemise pooleli ja võtsin teise numbri.

Kaks päeva tagasi oli pühade puhul ilustulestik olnud. Täna oli venelaste püha ja mõned eesti rahvuslased hakkasid jälle rakette laskma, et venelaste püha summutada. Mulle ei meeldinud, et käib pidev tulistamine. Hulk põlevaid rakette langes silla alla. Ühed inimesed olid tahtnud sinna kõndida, aga nüüd nad ei saanud ja keerasid ümber, minnes metsa ja eksides seal ära. Eksimisest pääsemiseks lõhkusid nad ühe maja akna.

Kõik ringkonnad, millesse ma sattusin, otsustasid mingil hetkel parteiks muutuda. nii läks ka praegusega. Seetõttu otsustasin sellest kõrvale jääda, nagu olin jäänud parteiks muutumise hetkel kõrvale ka kõigist eelmistest. Aga minu abi taheti veel telesaate jaoks. Öeldi, et kaamera ei peagi mind näitama, vaid ma pean lihtsalt rääkija kõrval istuma.

Hakkasin mõtlema välja luuletust sellest, kuidas Kullamaa tuleb mulle tänaval vastu ja tahab raha laenata:

Embadi-kumbadi, kumbedi-umbedi,
laena mulle 600 krooni või vähemalt umbeski!

Siis mõtlesin, et Kullamaa solvuks selle peale, tema on kindlasti hoopis uhke, et ta kunagi kelleltki raha ei laena.

0 vastukaja: