kolmapäev, august 16, 2006

Lumesõda

Nägin unes, et ühe pere liikmed panid ennast maal põlema. Nad ei tahtnud põleda ja kustutasid üksteist ära. Nad lahkusid nii õudsest kohast, kus nad põlema lähvad. Nad suundusid linna riidepoodi ja ostsid endale põlenud riiete asemele uued.

Nägin unes, et läksin koos Helinaga läbi linna. Ma tahtsin temaga koos minna, aga ei tahtnud, et meid koos nähtaks. Loopisime üksteist lumekuulidega. Ühe minu viske järel ütles Helina, et ma viskasin enda kohta väikse lumekuuli. Vastasin, et suuremat ma pole kätte võtnudki. Helina vaidles vastu, et ta on näinud ajalehefotot, kus ma veeretan suurt lumepalli. Ütlesin, et see ei olnud viskamiseks, vaid veeretamiseks. Lisasin, et ma pole ise seda fotot näinud, sest mulle räägiti selle ilmumisest alles paar aastat hiljem.

Nägin unes, et lähenes inglise keele lõpueksam. Sellega seoses andis õpetaja Kalme mulle oma märkmiku, et ma teeks sealt teste ja vaataksin, kas mul õnnestub need ära teha. Keerasin märkmiku lehti natuke ettepoole, et leida esimesed testid, nähes keeramisel pilte. Testid olid reastatud kergemalt raskemale. Iga järgmine test oli eelmisest raskem. Keerasin lehed uuesti kolmanda testi juurde, et sellest alustada. Erik soovitas mul alustada kohe kõige raskemast testist märkmiku lõpus ja teha eespoolseid ainult siis, kui kõige raskem osutub liiga raskeks. Eksamil pidi ka mingitel teemadel rääkima. Mõtlesin, et kui mul tuleb seal rääkida Helinast, siis ütlen, et ma tahan temalt kirju saada ja talle kirju saata, aga mitte tingimata temaga kokku saada. Kui mult oleks küsitud, kas ma olen temaga kunagi kokku saanud, siis ma oleks vastanud, et ma ei tea, sest ma kuulen hallutsinatsioone. Võibolla ma olen näinud, kuidas ta minu kursusevendadega räägib. Ma ei teadnud, mis suunas hallutsinatsioonidest rääkimine eksami hinnet mõjutaks.

0 vastukaja: