laupäev, juuli 14, 2007

Nuppude omadusi

Mult küsiti, miks ma seda tegin. Küsisin vastu, kas käe või ninaga. Öeldi, et ninaga. Vastasin, et ma ei teinud ninaga mitte midagi, mul ongi selline nina.

Ühe filmi lõpus jagunesid mustad ja valged etturid paaridesse, et tantsima hakata. Nad muutusid millekski söödavaks. Kui seda juba pakuti, siis hakkasin sööma, kuigi mul varasemast puudus teadmine, kas see taim on söödav või mürgine.

Ühes vaidluses muutusid kõik nupud vedelaks. Oudekki ütles kellelegi, et kõige demokraatlikum on see, kui üks riik teise tuumarelvadega hävitab. Küsisin Oudekkilt, kas ta arvab, et demokraatia on see, kui üks rahvas suuremale arvule tuginedes teise suhtes genotsiidi teostab. Minu arvates ei saa riikidevahelistes suhetes rääkida rahvaarvul põhinevast demokraatiast, sest kõik riigid on võrdsed. Siis mõtlesin, et võibolla Oudekki ei tahtnudki tuumasõda heaks kiita, vaid hoiatada, et tuumarelva võib kasutada isegi demokraatlik riik.

Läksin kanalisse. Hakkasin kõndima piki kanali äärt, nii et jalad olid veepinnal ja käed põhjas. Nii tundusid jalad väga kerged. Kuulsin pealt, kuidas üks tüdruk ütles, et CD asemel tuleb öelda DD. Seletasin talle, mis vahe on CD-l ja DVD-l.

0 vastukaja: