pühapäev, oktoober 21, 2007

Pekstav naeris

Näidati siniste kalade fotosid ja öeldi selle liigi nimi. Räägiti, et sellel kalal tekib tumedaid laike pingelises olukorras juurde. Pingeline olukord võis seisneda selles, kui läheduses on teine sama suur kala.

Üks loodusuurija väitis teise tehtud fotode kohta, et selliseid ei saa teha aparaadiga, vaid ainult kaameraga. Fotode autor aga väitis, et need on tehtud aparaadiga. Ma ei teadnud, mis on aparaadi ja kaamera erinevus. Üks foto oli elevandi jalgadest. Inimesed olid elevandi jalgade vahelt läbi kõndinud. Elevant oli neid sel ajal hoolega jälginud.

Sõin ühe maitsva kala raasukesi. Ema seda märgates ütles, et nüüd tuleb arst kutsuda, sest see kala olevat toores, mis tähendavat, et varsti tekivad mul hingamisraskused. Lootsin olukorda päästa sellega, et sõin teist toitu peale, et kala kõhus lahjendada.

Istusin klassis 301. Ariel varastas mult rahakoti. Võtsin selle talt tagasi ja ütlesin, et panen raha nüüd kindlamasse kohta. Ariel andis mõista, et võibolla rahakotis enam raha sees ei olegi. Peksin teda selle eest rahakotiga ja väänasin ta sõrmi. Ariel naeris, kuigi tal olid sõrmed juba eelmisest väänamisest sidemes. Tundi tuli direktor, kes käskis ühel õpilasel tahvlile kirjutada: "Mulle meeldib vene keel, aga ei meeldi eesti keel." Vihikusse ma seda lauset ei kirjutanud, vaid läksin ja kirjutasin tahvlile lisaks, et mulle ei meeldi vene keel. Mõtlesin, et seda unenägu ma üles ei kirjuta. Lahkusin tunnist poole pealt. Väljusin hoonest Lossi tänaval. Nüüd oleks tulnud põgeneda kaugele, aga ma läksin siiski ühte lähedal asuvasse majja. Seejärel olin jälle tunnis, lahkusin sealt jälle ja läksin lähedal asuvasse majja arvutimänge mängima, sukeldudes otse läbi arvutiekraani.

0 vastukaja: