esmaspäev, mai 04, 2009

Edukas sünnipäevaturniir

Tänasel maleturniiril kingiti mulle hiljutise sünnipäeva puhul postkaart ja viis kollast nartsissi. Postkaardile on kirjutatud käsitsi: "Hea malesõber Simo! 32. sünnipäeval soovime edu nii teaduses kui kirjanduses! Maleharrastus olgu ikka heaks vahelduseks! Tervist ja õnne! 1. mai 2009. a. Päevakeskus Kalda male-kabe ring". Trükitud on valgete rooside ja muude taimedega pilt ja lause: "Kauneid päevi, õnne, rõõmu ja kaaslasi häid!" Reedeses sissekandes ütlesin, et sel sünnipäeval mulle kommikarpi ei kingitud, aga laupäeval tagasi tulnud külaline tõi ka selle.

Täna õnnitleti maletajatest postkaardi ja lilledega veel Ojastet ja Seljodkinit, kellel on samuti maikuus sünnipäev. Lisaks veel ühte kabemängijat, sest samas ruumis toimus täna ka kabeturniir.

Maleturniiril oli 10 osavõtjat ja 10 minutit mõtlemisaega. Esimeseks tuli Harujõe 7 punktiga, teiseks Seljodkin (6,5 p.), kolmandaks mina (5,5 p.), neljas-viies jäid minust maha poole punktiga.

Mina kaotasin kolm esimest partiid ja järgmistes andsin veel ainult pool punkti ära. Esimese mängu kaotasin Harujõele väga segasest seisust; teise Puisile, kelle vastu sain avangus paremuse, aga rünnaku käigus panin lipu ette; kolmandas Raidväljale, kelle vastu võitsin esimesena materjali mina, aga mängisin selle maha; neljandas voorus oli mul Partsi vastu lipulõppmängus ettureid vähem, aga tulistamiste all võitu otsides mängis ta oma noole alla; viiendas voorus võitsin Seljodkini vastu algul etturi, seejärel sain kahvliga lahti vigurist, aga võitsin ajaga; kuuendas voorus sain esimese seisuga võidu Kure üle; seistmendas mõtles Metsoja võrdses lipulõppmängus aja maha; kaheksandas oli mul Ojaste vastu vankrilõppmängus ettur rohkem, mõlemal aeg kukkumas ja leppisime viiki minu soovil; üheksandas sain Volperti vastu parema lõppmängu, kus tal kukkus aeg.

0 vastukaja: