esmaspäev, august 31, 2009

Punnid

Täna asusin teele nahaarsti juurde. Enne kodust väljumist meenutasin, et registratuuris öeldi mulle, et ma oleks kohal kümme minutit varem. Selle kohta ütlesin, et kust mina tean, kuidas bussid käivad. Bussipeatusesse jõudes vaatasin seina pealt sõiduplaani. Buss tuli minu kella järgi lubatust hiljem. Aga ma ei teadnud, kas mul on kell õige, sest olin seda kodus kahe äratuskella järgi ette keeranud. Ette keerasin teda sellepärast, et viimasel ajal on minu kell vahel taha läinud. Aga äratuskell käib jälle ette.

Bussist väljusin Raja tänava juures, sest nahaarst on nüüd ka seal. Eile kirjutasin, et seal tänaval on rohutirtse. Täna mõtlesin algul, et ei tea, kas nad täna vaikivad ilmamuutuse tõttu. Aga kui jõudsin selle tänavalõiguni, kus rohi niitmata oli, hakkasid nad kostma. Registratuuri jõudsingi oma kella järgi täpselt kümme minutit sedelile kirjutatud ajast varem. Hiljem kodus võrdlesin arvutikellaga, mis on kõige täpsem. Selgus, et mu kell oli siiski ees.

Arsti juurde läksin kahe kaebusega. Jala peal oli tume laik, mida märkasin juba aasta tagasi, aga näitasin alles nüüd. Kästi kreemi peale panna. Kaela peale olid tekkinud punnid, mida teises kabinetis kõrvaldama hakati. Protseduuri ajal kästi mul hoida käes metallpulka. Öeldi, et see on maandus. Lõpetuseks ähvardati, et eemaldatud punnide asemele tulevad kaelale uued, sest väikseid on juba näha.

Kodu suunas sõitsin jälle bussiga. Peatuses oli palju rahvast ja ette tuli kaks bussi korraga. Ma ei läinud selle peale, mis otsemat teed sõitis, vaid selle, mis sõitis peatusesse eespool ja mida ma enne märkasin. Ma ei sõitnud nii kodu lähedale kui sai, vaid väljusin kesklinnas, et jala ka kõndida. Õigupoolest ma ei teagi, kuhu buss sealt täpselt edasi viib.

0 vastukaja: