reede, oktoober 16, 2009

Vale järjekord

Ajalehes ilmus minu kaastöö. See oli mahutatud viiele leheküljele. See tuli sellest, et nii head kaastööd ei tahtnud leht avaldamata jätta, aga seda ei andnud kuidagi lühendada. Võis ka olla, et lehel oli praegu kaastööde puudus ja nad kasutasid kerget võimalust ruumi täitmiseks.

Leidsin Helina nimelise inimese blogi. See oli arvatavasti sama Helina, keda mina tundsin, kuigi ta ei olnud mulle ise uuest blogist teatanud. Otsustasin, et hakkan seda jälgima. See oli samasuguse kujundusega, nagu Helina varasemad blogid. Aga kui varasemad olid olnud roosa taustaga, siis see rohkem punasega. Enne sissekannete algust oli üks tutvustav lause. Selles ütles Helina, et ta on avaldanud vähemalt kaks raamatut. See tähendas, et ta oli avaldanud kaks raamatut ja lisaks blogisissekandeid. Raamatute avaldamise mainimine tutvustuses võttis eeskuju minu kodulehekülje enesetutvustusest. Alla servas oli öeldud, et sissekanded on kirjutatud Pariisis. Arvatavasti elas Helina nüüd seal. Aga võis ka olla, et ta viibis seal lihtsalt reisil.

Ronisime puu otsa. Mul oli raske alla tagasi saada. Läksin hästi ettevaatlikult. Järgmine kord võis olla veel raskem. Nende puude otsa, mida ma polnud varem proovinud, ei oleks ma arvatavasti enam üldse ronida osanud. Ütlesin ühele poisile, et ta ei seisaks nii peenikese oksa peal, see võib ära murduda. Ta tuli korraks ära, aga läks kohe tagasi. Läksin majja sisse. Üks õpetaja hakkas minuga pahandama ja ütles, et ruume peab läbima teises järjekorras. Pidin temaga koos tagasi minema ja uuesti tulema. Ütlesin, et tema korraldused on mõttetud. Andsin veidi järele, et iseasi oleks, kui ta ütleks, et järgmine kord tuleb teist moodi tulla, aga ei ole vaja tagasi minna.

0 vastukaja: