neljapäev, november 18, 2010

Hooldekodu elanikud

Kõndisin mööda tänavat kodu poole. Varem oli olnud autotee ja kõnnitee vahel muru, aga nüüd oli suurem osa sellest asfalteeritud, et kõnniteed laiendada, kahe tee vahele olid jäänud ainult mõned rohukõrred. Ainult et tagajärg oli, et autojuhid hakkasid pidama nii kõnnitee laiendust kui ka kõnnitee vana osa autotee osadeks. Nüüd oli jala kõndimine palju ohtlikum ja tuli hoida tee äärde.

*
Olime Paide aias. Sõime õunu. Tahtsin minna võtma valgeid klaare, sest neid polnud ma veel tänavu aasta söönud. Vennad läksid ühte puud raputama. See tundus mõttetu, sest puu all oli juba õunu. Ütlesin vendadele, et nad kõike ära ei lõhuks.

*
Mõtlesin, et kui mul blogi ei oleks, siis ei oleks Helina mulle kunagi ühtegi kirja saatnud. Blogi oligi vajalik ainult selle kirjavahetuse jaoks, sest blogi näitas kõige paremini, kui kiiresti kõik muutub. Kaks minu venda elasid Helinaga samas hooldekodus. Mulle polnud sealt hooldekodust ammu midagi toodud, aga nüüd tõid mõlemad vennad neile seal antud toitu. Üks tõi küpsiseid ja ühte teist toitu, teine tõi midagi, mis tundus olevat marmelaad.

0 vastukaja: