reede, juuni 03, 2011

Buss ei sõitnudki linnast välja

Rei rääkis, et Toomas oli enda arvates oodanud bussi, mis pidi viima linnast välja. Rei oli talle ootamise ajal öelnud, et ta teeks kukerpalli ja muud seesugust. Toomas tegigi. Aga see buss tegelikult linnast välja ei viinud. Toomas läks ees bussi ja mina tema järel. Bussijuhilt piletit ostma hakates kuulsime, et tuli osta teise kohta. Läksin teise ukse juurde, mille kõrval oli karp, kuhu sõitjad pidid panema raha. Aga nad olid sinna visanud muud prahti. Kallasin karbi tühjaks, et näha, kas seal raha ka on. Sellest oli suurem jagu ära varastatud. Naisbussijuht tuli minu juurde ja küsis, mida ma seal teen. Vastasin, et ma vaatan, et sõitjad on raha ära varastanud, ega mina ei varasta. Mul läks söömine aeglaselt. Bussijuht ütles mikrofoni, et mina olen tubli sõitja, ma olen kogu päev bussis olnud. Mulle see jutt ei meeldinud. Läksin maha.

*
Vaatasin lasteaia aiast välja. Mõtlesin, et kui siin iga päev ei käi, siis unustab vaatepildi ära ja järgmine kord seda näha on jälle huvitav.

*
Kirjutasin Oudekkile, et ma jälgin kõiki tema tunde. Sellega pidasin silmas, et loen nende kohta ajaleheartikleid. Tegelikult neid ei ilmunud palju. Aga Oudekki võis aru saada, nagu peaks keegi temaga samades tundides käija nende kohta pidevalt blogi.

0 vastukaja: