pühapäev, august 28, 2011

Arvutisse pandi asendusprogramm

Eile:

Maa ja Kuu ei saanud kokku põrgata, sest Kuu asus nii kaugel. Aga kaugemad Päikesesüsteemi planeedid asusid veel kaugemal ja see võis viia selleni, et nad põrkavad kokku mõne tähega. Sellel oleks võinud olla Maal elavatele inimestele halbu tagajärgi, sest Päikesesüsteemi planeedi tähega kokkupõrkamisel oleks ka Maal gravitatsioon muutunud.

*
Täna:

Kirjutasin oma ajalookonspekti põhjal lühemat konspekti. Selleks kirjutasin pika konspekti igalt leheküljelt välja ühe lause. Tegelikult olin võibolla pikka konspekti tehes kirjutanud asju üles ebaühtlaselt, siis ei olnud sellest ühtlase tihedusega lausete välja võtmine õige meetod. Istusin ajalooloengus. Õpetaja tegi oma jutus pausi. Kõik jätkasid kirjutamist, sest rääkimise ajal nad ei jõudnud kõike kirja pandud. Üks tüdruk võttis särgi seljast ja esitas õpetajale küsimuse.

*
Mõtlesin, et küll ma olin ikka rumal, et jäin uskuma ajalehtede juttu, et IRL jaguneb kaheks parteiks. Seal olid kultuursed inimesed, kes omavahel nii kergesti tülli ei läinud. Öeldi, et see näitab Tartu tähtsust. Kui poliitik elab Tartus, siis sellega ta tahab juba vähem võimu kui tallinlane.

*
Pidin minema laeva peale. Jõudsin sadamasse täpselt. Eelviimane inimene jõudis veel laeva siseneda, tema järel pidin sisenema mina viimasena, aga enne laevauks suleti. Hakkasin kõndima teises suunas. Jõudsin kooli, kus üks ruum oli näidendi esitamiseks kaunistatud nagu jõulutuba. Koridorist viis sinna ruumi aken. Jäin selle akna taga seisma. Ruumist tervitati mind, et mind sellega näidendisse kaasata. Üks vend liigutas mu pead, nagu vastaks ma tervitusele noogutustega. Mulle see hästi ei meeldinud ja hakkasin tegema protesteerivaid liigutusi. Siis mõtlesin, et ma ei tohi näidendit ära rikkuda. Hakkasin kaasa mängima ja ennast selleks aknast sisse vinnama. Näitlesin, nagu mul oleks vinnamisega veel suuremaid raskusi kui päriselt.

*
Minu arvutis olev Facebooki programm nakatus viirusega. Selle puhastamine ei oleks andnud püsivaid tagajärgi, sest ka põhi-Facebook oli viirusega nakatunud. Nakatumist näitasid mõlema küljes olevad märgid. Vend soovitas mulle, et minu arvutisse võiks panna selle asemel ühe teise suhtlusprogrammi. Kui ma hakkasin rääkima, et üks vend andis sellise soovituse, ei olnud ma enam kindel, kas teises toas oli seda öelnud üks vend või see, kellega ma praegu rääkisin. Mulle hakkas uut programmi arvutisse panema Henn. Ta andis mulle oma kasutajanime ja parooli. Kirjutasin need paberile üles. Varsti Henn hävitas selle paberi, et kurjad võõrad parooli ei varastaks. Ütlesin, et mul ei olnud parool veel peas. Henn näitas mulle oma paberit, kus pidi see parool samuti kirjas olema. Ma ei leidnud, kus. Henn näitas näpuga. Ma ei lugenud seda välja. Tundus, et kuna ma ei saa enam ühtegi selletaolist programmi kasutada, pean rohkem listidesse kirjutama hakkama, mis ei meeldiks kellelegi.

0 vastukaja: