esmaspäev, september 03, 2012

Korter maleklubile

Ago hakkas majast lahkuma. Tema selja taga laulsid poisid tema kohta pilkelaulu. Ago pööras pead, et kuulata. Poisid laulsid, et nad tahavad Ago käest midagi uut kuulda, aga Agol on selle asemel vana savitass. Ago hakkas naerma ja vastas, et see-eest on poistel uusi mõtteid.

*
Lugesin ühte raamatut. Seal oli huvitav tekst. Aga äkki muutus jutt ropuks. Vaatasin, kes on selle autor. Selleks oli Sven. Jätsin tema kirjutatud leheküljed vahele. Sven ütles, et me lugesime tema kirjutatut. Vastasin, et ei, ma jätsin osa vahele. Mängisime mitmekesi väikse palliga, nii et tuli palli üksteisele lüia ja palli saaja pidi selle tagasi või järgmisele lööma.

*
Klaus ütles, et ta müüb oma korteri ära. Vastasin, et võibolla ma peaks selle ise ostma. Oli ebameeldiv mõelda, et nüüd võidi järeldada, et ma tahan vanemate juurest ära kolida. Klausi majas mulle väga elada poleks meeldinud ja sealt oleks kesklinna kõndida liiga lühike maa olnud, nii et poleks saanud füüsilist koormust. Aga võibolla oleks seal elamisega harjunud. Mõtlesin, et kui ma selle korteri ära ostan, siis annan selle maleklubile kasutada, nii et maleklubil oleks jälle ruumid. Igal turniiril koguksin osavõtumaksu ühe euro osavõtja kohta, summast kaks eurot jätaksin üüri maksmiseks. Aga niiviisi tuleks elektriarve suurem kui kogutud summa. Sel juhul peaks osavõtumaks olema kaks eurot ja pool summast üüri maksmisele minema.

0 vastukaja: