laupäev, veebruar 09, 2013

Teise linna helistama

Reeli oli Tõnu naine. Reeli oli valinud välja musta värvi jalgadega putukad, sest arvas, et teda ja Tõnu ühendab, et neil on mõlemal seda värvi juuksed. Teised inimesed ei olnud selle tähelepanekuga nõus.

*
Tegin jooksutrenni, joostes korraga kümme kilomeetrit. Räägiti, et üks eesti sportlane oli tegelenud spordialaga, millega mehed tavaliselt ei tegele. Selleks oli seitsmevõistlus. Tavaliselt tegelesid seitsmevõistlusega naised, mehed kümnevõistlusega. Räägiti, et lõpuks sunnivad sportlasi vigastused võistlemisest loobuma. Mõtlesin, et siis jooksen mina ka võibolla liiga pikka maad.

*
Läksin koos ühe poisiga Paidesse. Tahtsin Ervinile helistada. Mul ei olnud tema numbrit. Leidsin ühe ristsõna lehe. Mõtlesin, et võibolla sealt leiab Ervini telefoninumbri. Aga see leht paistis olevat mitu aastat vana, võibolla seal oli vana number. Majja saabus Raivo. Tema käest oleks saanud Ervini numbrit küsida, aga ma ei hakanud seda tegema. See poiss mulle ka ei öelnud, et ma küsiks. Seejärel saabus Raini pere. Kui Rain oli kohal, siis enam vajadust Ervinile helistada ei olnudki. Raini naine tegi mulle kätega märke.

0 vastukaja: