esmaspäev, september 02, 2013

Rohkem suusatajaid

Ütlesin, et täna on kanalil väga palju suusatajaid, sama palju nagu vanasti. Mulle seletati, et kevad läheneb, lumi sulab ja sulamine teeb ta libedamaks, nii et on parem suusatada. Vaidlesin vastu, et jää peal libiseb paremini kui lörtsil. Aga sulalumele on pehmem kukkuda.

*
Olin teel kooli. Mõtlesin, et teen ühe jõnksu, siis saan õigele teele. Aga kui olin jõnksu teinud, vaatasin, et nii pean ma ju uuesti kõndima teed, mida olen juba varem kõndinud. Oleks pidanud kohe teist teed keerama.

*
Lugesin oma arvutipostkastist kirja: "Kui te ei emigreeru, võidakse teid tappa." Arvuti läks kinni, sest kirjaga oli kaasas ka viirus. Võibolla oli viirus hakanud faile kustutama ja arvuti läks enesekaitseks kinni. Mõtlesin, et peaks saatma selle kirja kapole edasi. Aga kapole saatmine oleks võinud asja veel hullemaks teha, sest seal töötasid kgb-lased. Siis oleks võinud kirja saatjale vastata, et ta annaks oma telefoninumbri ja aadressi. Aga seda kirja oli ohtlik uuesti avada, siis võis arvuti jälle kinni minna. Tegin arvuti lahti tagasi. Taustapilt oli muutunud. Seda oli ka nähtavasti teinud viirus. Või olin selle pildi enne koos vennapoegadega joonistanud. Olime joonistanud siiski natuke teisiti. Ja enne arvuti kinniminekut olin näinud, kuidas see pilt ette tuli. Üks vennapoeg tahtis võtta klaveri pealt pastakat. Vaatasin, ega see minu oma ei ole.

0 vastukaja: