pühapäev, aprill 13, 2014

Vandenõu väitekiri

Sõitsime Taimo autoga. Autol jäi mootor seisma. Tulime autost välja ja Taimo hakkas auto taga mootorit vändaga keerama. Ütlesin, et lõpuks tuleb veel autot lükkama ka hakata. Tõnu hakkas üksi autot lükkama. Aga ees seisis teine auto, seetõttu ütlesin Tõnule, et ta liiga palju ei lükkaks. Kui Tõnu oli lükkamise lõpetanud, ütles Taimo ka, et nii kaugele ei tohtinud, nüüd ei saa teise auto tagant välja keerata. Sõitsime edasi. Meie Meelva hooned juba paistsid. Sõitsime neist natuke maad kaugemale, siis väljusime autost ja kõndisime jala edasi. Meiega kõndis kaasa üks suur koer. Tegin talle pai ja ütlesin, et ta on hea koer. Istusin ühe linna tänaval Tõnuga kahekesi autos. Tõnu hakkas sõitma. Ütlesin, et ma panen siis vähemalt turvavöö kinni.

*
Kohtusime ühtede väikeste lastega. Ma polnud väikest tüdrukut vahepeal mõnda aega näinud. Seetõttu ei saanud ta mulle enam kunagi lähedane olla, sest mul oli tema elust osa mälestustega katmata.

*
Mõtlesin, et järgmise väitekirja kirjutan reaalteaduse kohta, sest selles ma olen andekam. Või kirjutan siiski humanitaarteaduse kohta, sest vist olen selles andekam. Täna oli ühe väitekirja kaitsmine. Väitekiri oli fašismi teemaline, millest olin varem ka ise kirjutanud. Üks kaasüliõpilane rääkis, et täna kaitstav väitekiri on täielik vandenõuteooria. Juhendaja on Bristol. Vastasin, et Bristol pole ise ajalugu õppinud.

0 vastukaja: