pühapäev, jaanuar 04, 2015

Mäng kamaga

Laulsin naljalaulu, improviseerides laulmise ajal sõnu ja viisi. Külla tuli kaks meest. Öeldi, et nad on abielus. Küsiti nalja pärast, kas omavahel. Ma ei venitanud laulu lõputult, vaid panin sellele ka punkti, et lõpp oleks efektsem.

*
Läksin koos ühe mehega ühte suurde majja. Seal oli oodata, et minu juurde tuleb naine, kes tahab minuga maadelda. Ma ei oleks teadnud, kuidas reageerida. Tegelikult ma olin tark ja nägin kõike juhtuvat ette. Läksin koridoris seina taha peitu. Varsti oli seal peidukohas palju inimesi.

*
Läksin kööki, kus pidi algama turniiripartii. Õige suurusega malelauda ei olnud, seetõttu võtsin suure laua asenduseks mitu väikest. Hakkasin algseise peale panema. See tähendas, et panin kaussidesse keefiri ja kamajahu. Jahu sai keefiri koguse kohta liiga palju. Segasin nad esialgu segi ainult ühes kausis. Ütlesin, et kohtunik võib ka kella käima panna. Kohtunik oli Viikmaa, ta käivitas kella. Tegin avakäigu, vastane vastas omapoolse käiguga. Aga laual oli juba käike, mida kumbki polnud teinud. Kõrvaldasin need, mis võttis hulga aega. Sama kordus järgmisel käigul. Kolmanda valekäigu järel oli mul 15 minutist 5 juba läinud. Ütlesin, et vahepeal võib vastane ka õige seisu taastada, muidu mul kulub liiga palju aega.

0 vastukaja: