esmaspäev, september 21, 2015

Bussiga metsas

Peebo rääkis, et matemaatikud teevad paremaid fotosid kui teised, matemaatikud oskavad paremini kaugust hinnata. Nad võtavad kõikidel teemadel sõna. Peebo oli ise ka matemaatiku haridusega. Ta ütles, et ajalugu ta ka tunneb.

*
Olime metsa ära eksinud. Lõpuks nägime ühe nurga all vaadates taevas pilvede vahel valgust. Enne oli taevas üleni pilves olnud. Arvasime, et valguse juures pääseb metsast välja. Hakkasime bussiga selles suunas sõitma. Bussijuht hakkas kihutama ja mina olin toolil pikali. Lõpuks jõudsime tuttavasse kohta, milleks oli Tallinn. Bussijuht viis kõigepealt tallinlased kodu uste ette ja seejärel pidi tulema tartlaste kord.

*
Hakkasin hommikul enne kooli minekut koduseid ülesandeid lahendama. Tahtsin nüüdsest kõik kodused tööd ära teha, aga neid anti nii palju, et ainus võimalus need tehtud saada oli kooli hilineda. Selle oleksin hilinedes ka vabanduseks toonud. Rohkem anti koduseid töid nüüd sellepärast, et lähenesid lõpueksamid. Tegelikult õpetajad vist ei mõelnudki, et kõik kodused tööd tuleks ära teha, vaid eelkõige selles aines, mida taheti edasi õppima minna.

0 vastukaja: