laupäev, veebruar 06, 2016

Kutsusin abiväe

Ühes kohas valitses segadus. Läksin teisest kohast abiväge kutsuma. Koos abiväega segaduse kohta teel olles rääkisin, et lapsed käitusid teistest paremini. Sõjaväel tuli pääseda koopasse, aga ei lastud sisse. See kuulutas ühe ajastu lõppu. Sõjaväe juht vaatas selja taha ja nägi, et suur osa väest on selja tagant kadunud. Ühel mehel oli halb.

*
Andsin oma klassile tundi. Panin demonstratsioonmalelauale algseisu peale. Komplektist oli nuppe puudu ja asendasin neid muude asjadega. Üks nupp oli keeratud suure aknatoppimisriba keskele. Mõned nupud olid külili ja mõned püsti kujuga.

*
Hakkasime malet mängima. Sellel malelaual olid ainult valged ruudud, seetõttu ma polnud kindel, kas üks vastase diagonaalne käik on reeglitega kooskõlas. Mõõtsin täpsemalt. Peep õpetas, et males peab igal käigul pingeliselt mõtlema, mitte ainult ühel.

*
Sõitsin jalgrattaga. Pidin poiste vahelt läbi sõitma, aga ei mahtunud. Seetõttu sõitsin üle muruplatsi nurga. Üks naine tegi selle kohta pahase märkuse, et kust ma sõidan. Lenkstang läks sõlme. Püüdsin seda korda panna, aga ei õnnestunud kuidagi.

0 vastukaja: