esmaspäev, märts 28, 2016

Pangaskäimised

Pangas oli mult küsitud, kas ma tahan võtta maksepuhkust. Olin valinud selle peale perioodi, milleks võtsin. Nüüd sain aru, et seda polnud vaja üldse teha, sest mul oleks maksmiseks raha jätkunud ja pärast puhkust tuli maksta veel suurema protsendiga. Seetõttu otsustasin puhkuse katkestada. Olin pangas. Tuli tagastada kolm raamatut. Pangatöötaja ulatas mulle raamatud, millest üks oli õige ja kaks valed. Tegin selle kohta märkuse. Pangatöötajale tuli meelde, et ta oli andnud õiged raamatud kogemata valele inimesele.

*
Olin vene kooli juures korvpalliplatsil. Hakkasin tuppa minema. Võtsin kaasa kaks vaipa, aga kaks kotti jätsin esialgu korvilaua juurde, et neile natukese aja pärast järele tulla. Vaatasin, et lähedal on inimesi, nad võivad selle ajaga kotid ära varastada või need avada.

*
Olin ühes suures ruumis. Veeretasin täringut. Mõtlesin, et täringu näitu saab mõjutada. Esimesel korral tuli kolm silma, järgmisel kaks, kolmandal korral jälle kaks. Ruumi ühe nurga lähedal olid kraanikausid mustade nõudega. Mõtlesin, kas hakata nõusid pesema. Olin kodus oma toas ja istusin venna voodi peale. Uksest astus sisse Lauri K.

0 vastukaja: