neljapäev, juuli 14, 2016

Mängisime linna

Isal oli vaja siseneda internetipanka. Kirjutasin tema parooli enda jaoks üles. Minu ja isa variant erinesid. Isa sisestas ühe variandi panga leheküljele, aga ei saanud ühendust. Teist varianti ta ei hakanud proovima, vaid helistas panka, et ei saanud sisse.

*
Leidsin suure toa sahtlist, et mul on ühtede kaante vahel pabereid, mille olin ära unustanud. Hakkasin otsima, kas seal on ka andmed, mida mul vaja läks. Mobiiltelefoni ekraanile tuli ette soovimatu asi. Vajutasin nuppu, et see ära kustuks, aga ei kustunud. Kui olin kolm korda vajutanud, siis kustus. Ütlesin, et nüüd ma vist ostsin midagi, sest ekraanile tuli soovimatu asi ja proovisin seda kustutada kõnelõpetusnupuga, aga unustasin ära, et see on hoopis kõnealustusnupp. Lõpuks kustus pilt ekraanilt vist sellepärast, et kõik pakutud kaubad olid ostetud. Raha ma polnud veel maksnud.

*
Mängisin ühe naisega linna. Kui tema oli käigul, puudutas ta ühte asutust ja küsis, kas ma nõuan nüüd käiku. Vastasin, et nõuan küll. Naine käis asutuse linna servale ja ei saanud samal käigul seda vanasse kohta tagasi tõsta. Mina tõstsin oma käigul liigutatud asutuse lähedale jäävad majad kesklinna, nii et servale käidud asutuse ja ülejäänud linna vahele jäi nüüd suur tükk tühja maad ja üksikul asutusel ei olnud enam kliente.

0 vastukaja: