esmaspäev, september 26, 2016

Palju toiduaineid

Olin hommikul vara üles tõusnud ja kõndisin õues. Ma ei teinud veel pingpongi harjutust, et mitte magajaid äratada. Et oleks rohkem võimalust midagi teha, oli parem hiljem üles tõusta ja hiljem magama minna.

*
Olin arsti juures. Mulle tehti jala sisse süst. Süstitud aine hakkas pea suunas tõusma. Hüüdsin, et ma ütlesin, et ma ei luba seda süsti teha. See süst tegi uimaseks.

*
Kõndisin mööda teed, millel oli ka koeri. Püüdsin minna sama rada, mida mööda olin varemgi läinud, see tuli meelde tuletada. Tegin palju pöördeid. Jõudsin vanaema maja juurde, aga see oli kokku pakitud. Tegin veel ühe pöörde ja jõudsin õigema vanaema maja juurde.

*
Vaatasin filmi. Selles üks tegelane jälitas teist. Hüpati kõrgele ja langeti alla. Pärast filmi lõppu algas loenguruumis arutelu. Öeldi, et filmi tegelased olid abielupaar. Ütlesin vahele ühe lause, et minu meelest need tegelased ei tundnud üksteist. Õigeks variandiks loeti, et nad olid abielupaar. Rohkem ma arutelu jooksul midagi ei öelnud.

*
Olin laagris ja läksin sealt natuke enne kojusõitu poodi. See oli suur toidupood. Käisin riiulite vahel ringi ja vaatasin kaupu. Korraks läks jalg vastu alumise riiuli sülti. Ütlesin oih. Lootsin, et mult ei nõuta nüüd selle süldi ära ostmist. Aga kui oleks ostnud keegi teine, oleks tal võinud seda süies kõht haigeks jääda. Korvi kogunes palju toiduaineid. Läksin kassasse. Hakkasin asju välja laduma. Kui olin paar esimest asja kassapidajale ette näidanud, ütlesin, et ma ostan puha magusaid asju. Aga seejärel tulid soolasemad. Asju oli nii palju, et me poleks jõudnud neid oma telgiga enne kojusõitu ära süia, aga kojusõiduks sisse pakkimiseks oli seda nii palju, et poleks kotti ära mahtunud. Kui kassapidaja oli arve kokku löönud, siis ta hakkas kontrollimiseks teist korda veel lööma. Kahel kaubal leidis ta nüüd hinnasildilt teise hinna kui esimene kord. Küsisin ühe neist kaupadest enda kätte. Nägin, et esimesele tšekile kantud hind oli õige, teine kord oli kantud üks teine arv, mis oli küll kauba peal kirjas, aga ei olnud hind, ma ei teadnud selle arvu tähendust.

0 vastukaja: