pühapäev, oktoober 09, 2016

Liiga tugev

Otsisin õiget teed. Jõudsin söökla kööki. Kokad küsisid mult, mida ma otsin. Vastasin, et kraanikaussi. Nad näitasid, et ma võin tarvitada köögi oma. Olin pääsenud varsti algama pidavale kümne osavõtjaga maleturniirile. Teised osavõtjad olid väga tugevad. Rei tegi sellest turniirist juttu. Kõik kohad olid selle turniiri reklaame täis. See tähendas, et mulle oleks saanud osaks liigne tähelepanu. Seetõttu otsustasin turniirist loobuda. Olin läinud males tugevamaks kui hea oli. Jõudsin Kaunase puiestee bussipeatusesse.

*
Mul oli sahtlis ühel paberil vana Savisaare foto. Lõikasin selle välja, et teise kohta kleepida. Mõtlesin, et nüüd seda enam esimesel paberil ei ole. Seetõttu kleepisin selle tagasi hoopis esimese külge. Aga vahepeal oli nägu paberilt peaaegu maha kulunud.

*
Tahtsin varahommikul enne kooli minekut vannis ära käia. Vann sai vett täis. Ema ütles, et tema vannivett käega ei katsu, sest ta ei taha kätt ära kõrvetada. Ta läks kööki. Mina katsusin ja ei kõrvetanud kätt ära. Vann jooksis veest tühjaks, kuigi kork oli põhjas. Kui ema tagasi tuli, siis näitasin, et vesi ei jooksnud ära mitte niivõrd korgi kõrval olevast praost, vaid teises kohas oli vanni põhja veel suurem auk tekkinud.

0 vastukaja: