teisipäev, jaanuar 03, 2017

Raamatukirjutajatest

Olin oma paberil ilmunud raamatute nimekirja pannud viis raamatut. Oranžide kaantega raamatul olin märkinud juurde, mis sarjas see ilmus, aga alles nüüd tuli meelde, et oleks võinud kirja panna ka selle, et seda ma ei kirjutanud üksi, vaid Elaaniga kahe peale. Mina olin kirjutanud raamatu esimese ja Elaan teise poole. See oli õhuke raamat. Elaan oskas sarja formaadist kinni pidada või ei olnudki tal palju öelda.

*
Olin klassiruumis 207. Kell oli vahetundi käinud. Tahvlilapp ei olnud tahvli alumises servas, vaid tahvli pinna peal. Tahtsin ta panna alumisele servale oma kohta. Aga kui hakkasin seda tegema, siis nägin, et ta pole tahvli pinnal mitte kogemata, vaid on sinna naelaga löödud. Läksin esimesele korrusele. Sammaste vahel ma mitte ei kõndinud, vaid hõljusin, osates pikalt õhus püsida. Multifilimis oli ka nii, et kui loomad tahtsid eriti kiiresti teise kohta minna, siis nad ei kõndinud sinna, vaid tekkisid teise kohta.

*
Mängisin Bristoliga malet. Mängisime alati sama avanguvarianti, korrates pikalt omavahelisi varasemaid partiisid. Arvatavasti oli Bristol minust natuke hoolsam, sel juhul pidi täna võitma tema. Seis oli pikka aega sümmeetriline, aga siis topeldasin g-liinil vankrid. Bristol sai samuti g-liinile ühe vankri käia, sest seda kaitsesid kuningas h1 ja teine vanker 1. real. Kui oleksime nüüd vankrid välja vahetanud, oleks lauale jäänud üksikuid ettureid, arvatavasti oleks Bristol saanud minu omi lüia ja võita.

*
Olin Tallinnas. Pidin minema bussi peale, et sõita ühele kindlale tänavale. Olin seal ka varem käinud ja õige tee oli alati meelde tulnud. Mõtlesin, et läheks täna hoopis jala. Vaatasin seina pealt linnakaarti.

0 vastukaja: