pühapäev, märts 19, 2017

Vendade blogi

Tõnu oli males tugevaks läinud. Ta ütles, et kõige parem käik on vanker kahe etturi vastu ära anda. Varem oli ta kõige paremaks pidanud väiksemat kahingut. Nüüd olid Tõnu ja Klaus minust mõlemad males tugevamad. Mina väsisin kergesti ja püüdsin magada.

*
Ühel poisil hakkas maleturniiril süda valutama. Ta kaebas, et varsti ta sureb. Tahtsin teda aidata. Algul mõtlesin kutsuda kiirabi, aga siis leidsin, et polikliinikusse minna jõuab kiiremini. Ütlesin, et mul on ka vahel süda valutanud, aga ma pole surnud. Jõudsime polikliinikusse. Seal öeldi, et nüüd on uus kord, et teenindatakse ainult neid, kellel on haigekassakaart. Polikliinikus enam eriti midagi ei toimunud. Seetõttu asusime teele teise polikliiniku suunas.

*
Ühel vennal oli oma blogi, kus ta varjunime all kirjutas. Selles oli kirjutama hakanud ka teisi vendi. Nüüd kirjutas seal ka keegi naine, kes tundus olevat meie õde. Mulle selle blogiga liitumine ei sobinud, sest tahtsin kirjutada õige nime all. Minu kodulehekülje külastatavus oli langenud. Võibolla sellepärast, et kõik olid selle juba ära vaadanud. Istusin ühes suures ruumis arvuti taga ja joonistasin ekraanile. Minu selja taga istus ema, kes õpetas, kuidas oleks parem joonistada. Vahepeal läks pilt paremaks ja siis uuesti halvemaks. Ema soovitas mul ekraani ülemises servas olev riba eemaldada. See ei olnud minu joonistatud, vaid arvuti lisatud, ma ei osanud seda ära võtta.

0 vastukaja: