esmaspäev, aprill 24, 2017

Luku taga

Tahtsime uksest väljuda, aga see oli lukku pandud, meid oli vangistatud. Meenutasime, kuidas me ükskord Kuu peale põgenesime. Küsisin, kas me Brežnevilt tagasipöördumiseks luba küsisime. Vastati, et vist mitte, selline asi poleks sobinud. Nüüd tuli jälle põgeneda. Läksin jälgede segamiseks kõrvalruumidesse, aga seal liikus inimesi. Seal nägi mind järjest rohkem inimesi. Läksin käpuli voodisse teki alla. Aga see võis tähelepanu äratada, et ma pole pikali, vaid käpuli.

*
Vaatasime vanu klassipilte. Ühe klassipildi olin ühele klassikaaslasele ära andnud. Üks oli läinud kortsu, sest see oli kätte antud, kui olime teel Tallinnasse ja mul oli kaasas ainult kilekott, kuhu panin hiljem fantapudeli. Seisin praegu mullahunniku otsas. Pille ütles, et tal on raske minuga rääkida. Vastasin, et see tuleb sellest, et ma olen tast kõrgemal, vahetame kohad.

*
Kõndisin kodu poole. Talv läbi polnud eriti lund olnud, aga aprillis oli seda rohkem. Tegin lumest kuule. Fortuuna tänaval hakkasin ühte lumekuuli veeretama, nii et see paisus suuremaks. Aga ma ei teinud seda keraks, vaid ketta kujuliseks. Ketta sisse kogunes ajaleht. Kodus vaatasime Tõnu ja Helenaga televiisorit. Helena õpetas, mida ma pean tegema, et ühte elamust saada.

0 vastukaja: