kolmapäev, veebruar 28, 2018

Teemamark

Olin ülikooli raamatukogus. Olin endale tellinud raamatukogu kaudu välismaalt koju ajaloojakirja. Esimese numbri olin kätte saanud alles selle peale, kui olin raamatukogust küsima läinud. Nüüd oli tulemata teine number. Pidi vist jälle raamatukogust küsima. Lugesin raamatukogu avariiuli asju. Lugedes köited kulusid, pärast võidi mäletada, et neid olen lugenud mina.

*
Olime tunnis. Minu kõrval istus Sander. Õpetaja esitas küsimuse ja Sander vastas, aga õpetaja ei kuulnud. Sander kordas vastust. Nüüd õpetaja kuulis, et Sander midagi ütles, aga mitte täpsemalt. Õpetaja palus korrata.

*
Hakkasime koju minema. Läksin täna koos Erikuga. Varem olime sageli koos läinud, aga vahepeal mitte. Nüüd Erik ütles midagi selle kohta. Täna läksime algul koos, siis eri teid, seejärel sattusime jälle samale teele ja jätkasime kõndimist koos.

*
Õpetaja tahtis, et me annaksime talle põllumajanduse teemalisi marke. Leidsin oma margialbumist ühe ja andsin õpetajale. Vaatasin kogu margialbumi läbi, aga rohkem selleteemalisi ei leidnud.

0 vastukaja: