laupäev, august 04, 2018

Vettelaskumisvõimalus

Üks laps võttis mitu õuna kaasa ja läks seejärel läbi aiaplangus oleva augu. Teine laps tuli sealt kohkunud häälega rääkima, et esimene laps võttis söömiseks kollaseid õunu, aga need õunad saavad küpseks alles punaselt, mitte veel kollaselt. Mõtlesin, et õuna on võimalik süia erinevates küpsusastmetes.

*
Oli võimalik treppi mööda vette laskuda. Vees oli võimalik ujuda. Hakkasin trepist alla laskuma, aga siis saabus klassikokkutulekule muid inimesi, mistõttu läksin ülemisele korrusele. Mõtlesin, et ootan, kuni teised paljamaks võtavad, ma ei taha seda esimesena teha, ma võin vette minekuga oodata. Teised hakkasid tantsima. Mõtlesin, et mulle tantsimine ega tantsimise vaatamine ei sobi.

*
Asutuse wc-s oli suure poti kõrval väike lastepott. Juhendile oli kirjutatud, et väike pott on uriiniproovi võtmiseks ja see peab olema väga puhas. Aga see oli väga räpane. Mõtlesin, et pesen selle puhtaks. Ruumi astus üks meditsiinitöötaja. Mõtlesin, et enne ma pesema ei hakka, kui ta on ruumist läinud. Seni seisin liikumatult ja hoidsin potti käes.

0 vastukaja: