reede, september 28, 2018

Käendaja leidmine

Kati P. palus mul arvutiekraanil midagi teha. Tegin selle ruttu ära. Seejärel ta ütles, et ma andsin nõusoleku 10 000 euroga tema laenu käendada. Seda ma polnudki tähele pannud. Küsisin, kas ta ehitab uut maja, et laenu on vaja võtta. Ta vastas, et ei ehita. Küsisin, et kas tal on sellepärast raha vaja, et tal on nii palju lapsi. Ta vastas, et jah, tal on liiga väike sissetulek. Selgus, et ta ei käi üldse tööl. Siis ei olnud kindel, kas tal on raha laenu tagasimaksmiseks. Ta oli esimesena küsinud raha minu isalt, aga isa polnud andnud. Mõtlesin, et kui ta teadis ette, et mina annaksin, siis ta on nii tark, et oskab hankida raha ka laenu tagasimaksmiseks. Mõtlesin, et see on vist unenägu, sest ärkvel olles oleks pank enne 10 000 euro eraldamist küsinud teist korda nõusolekut.

*
Vestluskaaslane rääkis, et ta tahtis ülikooli lõputöö tähtajaks valmis saada, aga kolme osa tähtajaks ei jõudnud ja ülikool jäi lõpetamata. Ülikooli töötajad olid soovitanud, et ta riputaks töö valminud osad endale voodi kohale. Seda ta teha ei tahtnud, sest nende nägemine oleks talle ebaõnnestumist kogu aeg meelde tuletanud. Vastasin, et ajalooajakirjas kirjutati, et üks mees ei saanud ka uurimistööd tähtajaks valmis ja põletas seetõttu valminud osa ära.

1 vastukaja:

Anonymous ütles ...

ma olen täna nii põnevil. Olen näinud kommentaare inimestelt, kes olid juba LAPO M-F-lt laenu saanud, nii et otsustasin taotluse esitada populaarsete soovituste põhjal ja alles mõni tund tagasi kinnitasin oma kontol kogusummat 10 500 eurot. See on tõesti suurepärane uudis ja soovitan kõigil, kes vajavad tõelist laenu, taotleda oma e -posti teel: lapofunding960@gmail.com
Whatsapp +447883183014