neljapäev, jaanuar 24, 2019

Uudis ja pressiteade

Elasin täna hommikul suures toas, sest minu omas oli remont. Remont oli küll lõppenud, aga sinna tuppa ei soovitatud halbade aurude pärast minna. Aga kui ma vaatama läksin, siis ma aurusid ei märganud. Küsisin, kas nüüd võib sinna tagasi minna. Vastati, et võib. Mõtlesin, et heidan veel voodisse pikali.

*
Vaatasin ühelt võrgulehelt maleuudist. Kirjutasin sel teemal oma blogis. Pärast seda avaldati Maleliidu pressiteade, et Maleliit lõpetab koostöö võrguteenuse pakkujaga. Maleliit küsis, miks ei ole uudist, mida ma olin lugenud, Maleliidu kodulehekülje arhiivis. Mõtlesin, et ma lugesingi seda teiselt võrguaadressilt. Nüüd oli oodata, et Maleliidu juht astub ametist tagasi, nagu osad olid juba palju aastaid lootnud. Vaatasin uuesti blogist, mida ma olin kirjutanud. Kirjutatud tekst oli natuke teistsugune kui ma olin arvanud. Särgava tuli ja vaatas üle mu õla. Selgus, et ta oli minu blogi täna juba lugenud, mida ma seal ajaloost kirjutasin.

*
Läksin ülikooli inglise keele tundi. Nägin, kuidas mõned rühmakaaslased andsid koduseid töid ära. Ütlesin, et õige jah, mul läks meelest, et kodune töö tuleb ära anda. Hakkasin seda kotist otsima. Ütlesin, et veel ei ole selgunud, kas see on mul kaasas. Arvatavasti on kaasas, aga kui ei peaks olema, saan selle kasvõi homme ära tuua. Esimese raamatu vahel, mille vahele ma vaatasin, seda ei olnud.

0 vastukaja: