laupäev, veebruar 23, 2019

Märkmikud ja päevikud

Vaatasime vana märkmikku, kuhu olin koos Kerstiniga joonistanud ja kirjutanud. Mulle see märkmik meeldis, aga teised ütlesid, et Kerstin oli rumal laps.

*
Pidime minema helikopteri peale. Enne kaeti helikopter kilega. Kartsin, et nii ei pääse sealt aur välja. Helikopteris istusin ühe mehe ja tema naise taga. Mees ütles, et ma läheks teise kohta. Sain vihaseks ja ei läinud.

*
Vaatasin oma vana õpilaspäevikut. Mäletasin, kuidas olin imestanud, kui üks õpetaja oli öelnud, et igaks tunniks tuleb õppida. Arvasin siis, et igaks tunniks ei antagi midagi õppida. Aga nüüd nägin, et olin õppimist kirjutanud siiski suurema osa tundide peale. Õpetaja oli esimeses klassis öelnud, et tundide nimed tuleb päevikusse kirjutada pikalt, mitte lühendiga. Sellesse päevikusse olin jälle kirjutanud lühendiga, õpetaja oli päevikut vaadanud, aga polnud probleemi teinud. Mõtlesin, et praegu kasutan sellist kalendermärkmikku, kus on ühel leheküljel mitme päeva lahtrid, aga tahaksin järgmiseks sellist, kus iga päeva jaoks on terve lehekülg.

*
Küsiti, kas hakata täna suvilat remontima. Vastasin, et ma tahaks seal enne ära käia kui seda remontima hakatakse. Pakuti, et võiks remontida ka endist vanaema korterit, see laguneb. Küsisin, kas endine vanaema korter kuulub siis meie perele. Vastati, et jah, Liisa pere kasutab sellest ainult ühte tuba. Mul tekkis küsimus, kas nad siis teistest tubadest riiulitest raamatuid võivad võtta.

0 vastukaja: