kolmapäev, aprill 24, 2019

Meie aastakäik

Olin koos Kristeriga koolimaja ees. Soovitasin, et Krister võiks minna välisukse trepist üles mööda trepi servmisi otsi, sest ta algkoolis ise tahtis nii teha. Kirjutasin sellest feisbukis. Sain kiiresti üle saja laigi. Suurem osa minu kontakte laikisid seda. Ma polnud kunagi varem nii palju laike saanud.

*
Saime teada kraadiõppesse vastuvõtu tulemused. Üks mees ei astunud Tartu, vaid Tallinna ülikooli kraadiõppesse ja nüüd rääkis, et Tartu Ülikool on halvem. Istusime sisseastujatega ühes auditooriumis ja üks naisõppejõud rääkis laekunud avaldustest. Ta ütles, et läbiviielistelt on avaldusi vähe, seega me oleme nõrk aastakäik. Ütlesin pinginaaber Sandrile, et varem öeldi, et me oleme tugev aastakäik. Mõtlesin, et võiks lisada, et mulle võib ükskõik mis hindeid panna, see ei tee mind rumalamaks. Üks naisüliõpilane tuletas õppejõule meelde, et ta lubas vabandust paluda. Õppejõud tegi pausi ja seejärel ütles: "Solvunud, palun vabandust, ma ei solvanud meelega."

*
Istusin suure toa laua taga ja tõstsin malenuppe. Minu kõrvale istusid Ariel ja üks minu vend, et omavahel mängida. Mult küsiti, kas mina ei taha vastasega mängida. Raputasin pead. Ariel hakkas minu laualt nuppe võtma, sest nad tahtsid mängida kahte lauda ja neil läks rohkem nuppe vaja. Keelasin oma nuppe võtta. Tõin Arielile klaveri pealt teise nuppude komplekti. Aga sellest olid osad nupud kadunud, seetõttu tõin sealt ka kolmanda komplekti, mille ma üllataval kombel leidsin.

0 vastukaja: