esmaspäev, august 22, 2016

Vihikud ja vannituba

Üks poiss nimetas teemat, millel ta tahab lugeda. Otsisin välja kolm oma vana vihikut ja ühe vana õpilaspäeviku, milles oli sel teemal kirjutatud, et talle anda. See oli esimene kord, kui ma kamba vihikut kellelegi lugeda andsin.

*
Küsisin, kas keegi on kunagi minu vihikuid lugenud. Ema vastas, et tema ja isa täna lugesid, võibolla mulle selline stiil sobib. Hüüdsin, et kui neid loeti, siis ma ei saa enam kunagi kirjutada. Viimasel täis kirjutatud leheküljel olin pealegi nimetanud Oudekkit.

*
Vannitoa seina sees oli auk. Varem oli auk olnud ühes seinas, nüüd teises. Remondi tõttu oli auk rohkem avatud kui varem. Tõnu küsis, kas keegi kunagi Saksamaalt seda vannituba vaatab. Vastasin, et selle augu kaudu vaadatakse. Tõnu küsis, et aga kas vaatab ainult üks inimene. Vastasin, et võibolla edastatakse peeglite abil pilti teistele ka. Tegelikult võibolla see auk ei avanenud Saksamaale, vaid naaberkorterisse. Ma polnud ainult sellepärast selle kaudu naabreid näinud, et naabrid käisid vannitoas teisel kellaajal.

0 vastukaja: