neljapäev, august 11, 2016

Rohkem ärkamisi

Üks naine oli käinud meestega koos saunas. Pärast ta kiitis, et meestel olid head mahedad hääled. Talle öeldi, et ta peab valmistuma laste, lastelaste ja lastelastelaste sündimiseks.

*
Ujumise õpetus oli, et tuleb heita vee peale kõhuli, seejärel pea, käed ja jalad veest välja tõsta ning neid liigutama hakata.

*
Klausil läks hääl kurvaks ja ta ütles, et välismaal käies kukkus tal vist raha taskust välja. Vastasin, et seal riigis on palju taskuvargaid. Olime vanaema korteri sarnases korteris. Kõlas uksekell ja Klaus läks ust lahti tegema. Sisse tuli üks tüdruk. Ta istus minuga samale pingile seina äärde, minust teisele poole nurka. Ta küsis, kas ma olen nõus temaga rääkima. Olin nõus, aga ei osanud millestki juttu alustada. See tüdruk võis olla mõni minu kursuseõde, aga ma ei olnud kindel ja ei tahtnud küsida.

*
Magasin oma voodis. Ärkasin korduvalt üles. Ärkamiste ajal sain aru, mis kell on, heites pilgu kogu ööle. Kaugematele kellaaegadele heitsin varem kui lähematele.

*
Karba oli teatanud, et täna mängitakse malet teises klubis. Enne läksin siiski Peebo klubisse. Seal ei olnud kedagi. Lauale olid jäänud paberid. Väljusin välisuksest ja hakkasin uksenööpe kinni panema. Neid oli palju ja need käisid üsna raskelt. Teisi maletajaid tuli ka kohale. Tundus, et täna toimuvad turniirid mõlemas klubis korraga. Mõtlesin minna nüüd vaatama Karba kutsutud kohta. Olin seal varem käinud, see oli endise Jakobi tänava maleklubi taga. Ma ei mäletanud enam täpset ust. Aga võisin minna vist ka vanasse Jakobi tänava maleklubisse, uue klubi ruume oli vist laiendatud ka nendesse.

0 vastukaja: