pühapäev, mai 26, 2013

Vasteteta sõnad

Olin ajaloo arutelu klubis. Seal ruumis oli inimesi, kellega mul oli oht tülli minna. Üks ruumisviibija ütles, et publikatsioonid annavad punkte, sealhulgas publikatsioonid klubides, aga mitte ajaloo arutelu klubis.

*
Olin inglise keele tunnis. Tegin lahti sõnade vihiku. Mul ei olnud kõigile ingliskeelsetele sõnadele vasteid taha kirjutatud, kuigi see õppetükk oli tulnud läbi töötada juba mitu tundi tagasi. Õpetaja nägi seda ja küsis, kas mul ei ole ikka veel sõnad välja otsitud. Vastasin, et ma tahtsin seda teha, aga see võttis liiga palju aega, õhtu jõudis kätte, ma jäin uniseks ja otsustasin magama minna. Mõtlesin, et järgmistel päevadel ei olnud seda ka teha saanud, sest järgmised õppeülesanded tulid peale. Olin veel mõelnud koolis vahetundide ajal õppida, aga selleks polnud ka võimalust olnud.

*
Magasin suures toas. Vennad lärmasid. Ärkasin hilja üles ja vaatasin äratuskella. Kell oli kahe ja kolme vahel. Küsisin, kas hommiku või õhtu poole. Tegelikult teadsin, et õhtu poole. Varem oli minu voodi olnud oma toas, aga nüüd oli see suurde tuppa tõstetud. Ütlesin, et sellepärast ma kaua magasingi, sest suur tuba on pimedam kui minu tuba. Tegelikult hommikul on suur tuba valgem. Läksin oma tuppa. Üks vend oli kurb, sest tal ei olnud tervis korras.

0 vastukaja: