pühapäev, aprill 08, 2018

Saates kommenteerijad

Aias tehti ümberkorraldusi. Üks aed jagati mitmeks väiksemaks aiaks. Mõtlesin, et aiad võivad olla küll ilusad vaadata, aga kuskilt ei saa neist kõigist korraga ülevaadet, igaühte neist näevad ainult selle enda elanikud.

*
Mõtlesin, et võiks koostada nimekirja, millisele ajaloo õppejõule on mul millised etteheited. Või sinna võiks võibolla juurde lisada ka, mille eest ma keda kiidan.

*
Läksin rongi peale. Rong hakkas sõitma. Ema tuli tagantpoolt mööda raudteeäärt veduri kõrvale ja hüüdis rongijuhile, milliselt pangaarvelt ta tahab raha välja võtta ja mis selle parool on. Nüüd võõrad inimesed kuulsid seda ja mõni neist võis ise kogu raha välja võtta. Läksin ühte väiksesse majja, kus sorisin mustuse sees ja leidsin sellest mündi, seejärel veel teise.

*
Ma olin vennalastele mängimiseks andnud mänguautosid, aga ühte kohta olin peitnud mängulennukid, mida ma polnud neile andnud. Nüüd võtsin need välja. Kõik olid hästi säilinud. Saates vaadati minu ruumi kohta tehtud kaadreid ja kommenteeriti neid. Isa vaatas pealt ja ütles ühe kommentaari kohta, et maal elades oli ka nii. Pärast saate lõppu mõtlesin, et saates kommenteeriti minu loomingust ainult unenägu, unenäod on ikka minu kirjutiste kõige väärtuslikum osa.

0 vastukaja: