pühapäev, jaanuar 01, 2006

Linnud. Välismaa. Taimed.

Kuskile oli kirjutatud, et talvel linnud ei laula. Oma kõrvaga kuulsin täna, kuidas üks vares laulis ühe ilusa laulu. Teist liiki lind tegi sel ajal ka häält.

*
Tuletati meelde, kuidas Venemaal taheti hakata rändlinde alla tulistama, et nad linnugrippi ei levitaks. Lisati, et pärast selgus, et see haigus ei levi mitte lindude rännuteid pidi, vaid raudteid mööda. Järelikult haiged linnud ei jaksa ise lennata ja sõidavad rongiga.

*
Lõppenud aasta kokkuvõtetes räägitakse üsna üksmeelselt suurest tsunamist, aga see toimus tegelikult juba üle-eelmisel aastal.

*
Venemaa võiks Ukrainale otse teatada, et ta ei taha mitte rohkem raha, vaid sõbralikumat valitsust. Ei tea, kas nad tahavad Saksamaal ka gaasi abil nukuvalitsuse võimule seada.

*
Saksa lehest leidsin ilusa tsensuurinäite - Prantsusmaal eelmisel aastal toimunud sisserännanute rahutusi nimetati noorterahutusteks, mainimata üldse, et "noored" oleks võinud olla vähemusrahvuste esindajad.

*
Kui Eesti uue aasta uudised algavad presidendi kõnest, siis Uus-Meremaa kohalikes uudistes oli esikohale seatud hoopis see, kuidas suur hulk purjus noori nugade ja pudelitega kakles.

*
Taim, mida ma kunagi ei kasta, kasvab mulle ähvardavalt lähemale. Teise taime kastsin ära.

0 vastukaja: