kolmapäev, august 25, 2010

Nagu mängutegelane

Sõitsin Lääne-Eestist Tartusse. Tartus oli halb ilm, aga Lääne-Eestis hea. Ütlesin, et oleks pidanud sinna jääma.

*
Ütlesin, et sain eksami eest algul A, aga see muudeti F-iks. Parandasin, et B-ks. Ütlesin, et varem pandi hindeid numbritega, aga need tähed lähevad segi.

*
Üks autor avaldas oma esimese raamatu alles üsna kõrges vanuses. Isa ütles, et nii ei ole mõtet, sellised on elu raiskajad. Kullamaa oli kunagi öelnud, et nõrgad maletajad raiskavad oma elu aega. Siis ei olnud isa temaga nõus olnud, aga nüüd ütles ise sama moodi. Minu meelest oli ükskõik, kui vanalt kirjutama hakata, ikka võis hea raamatu kirjutada.

*
Üks inimene kõndis tänaval käsi väga kõrgele tõstes. Vennad ütlesid, et see on nagu üks paha arvutimängu tegelane. Küsisin, mida ta teeb, kui ta inimese kätte saab, kas kõnnib üle. Vendadel läks endal segi, mis oli arvutimängus ja mis samateemalises filmis.

*
Vanasti oli poes müüdud suuri venekeelseid maakaarte. Nüüd leidsin müügilt samasuguseid eestikeelseid. Ütlesin, et Eestis on ka kaarte trükkima hakatud.

*
Praegu käis Eesti-Venemaa jalgpallimatš. Kuna Venemaa oli tähtis riik, siis olid kõik Google'i avalehel olevad uudised selle mängu kohta. Sinna oli kombeks panna välja rida uudiseid. Üks uudis oli siiski Itaalia kohta ka, mis oli päris esikohal. Ühe eestlase kohta oli märgitud, et ta oli saanud karistusalas valesti käitumise eest kollase kaardi. Varsti võis eestlasi jääda platsile venelastest üks mees vähem. Üks venelane oli ka karistusalas midagi valesti teinud, aga tema kohta oli teistsugust märki kasutatud, see tähendas vist ainult karistuslööki.

0 vastukaja: