kolmapäev, aprill 06, 2016

Hiigelsuured vorstijupid

Kõndisin mööda tänavat. Tundus, et jalad on haiged ja ei liigu enam nii kiiresti kui varem. Aga mõtlesin, et nii ainult tundub, sest teistest kõnnin ma ikkagi mööda.

*
Läksin ühte ruumi. Veeretasin kaasas kahte looma suurust vorstijuppi. Seal ruumis oli ka loomi. Ühed olid lehmad, aga üks oli lausa hunt. Hunt oli lehmadest ohtlikum. Et ta kallale ei tuleks, lükkasin teda vorstiga.

*
Olime ühes avaras hämaras majas. Ema hakkas välisuksest väljuma. Tahtsin minna tema järel, aga ei saanud, sest eesriie langes vahele. See juhtus selleks, et üks vaatus lõppeks ja teine saaks alata.

*
Oudekki oli ka blogis uneneäokirjeldusi avaldama hakanud.

*
Kirjutasin ühte kohta Helina kohta lauseid. Sain nende eest kohe punkte. Mulle anti rohkem punkte kui teistele. Viimase kirjutise eest olin saanud kiiresti kolm punkti. Aga märkasin, et esimeses lauses on millegipärast trükiviga. Tahtsin selle ära parandada, aga muudatusi tehes võisid juba antud punktid vist kaotsi minna. Need kirjutised asusid ühel tänaval. Tõnu kommenteeeris kirjutamist. Läksin toidupoodi. Selle uksel üks mees suitsetas, nii et suits läks poeuksest sisse. Kõndisin ühes majas ühes koridoris. Seina peal oli lapse magamise koht. Ta pidi magama rippuvas asendis. Aga kui tekki kohendasin, hakkas see põranda suunas vajuma. Last ei olnud küll hetkel teki sees. Tagaruumist tuli Ann, kelle laps see oli. Läksin magama. Laager lähenes lõpule. Ütlesin kõrvalvoodis magajale, et see on päris pikk laager. See kestis umbes kaks nädalat.

0 vastukaja: