teisipäev, november 07, 2017

Registreerumisleht

Olin koos ühe naisega ilma riieteta. Läksime vannituppa ja panime ukse lukku. Teised kogunesid ukse taha ja tahtsid sisselaskmist. Me ei lasknud neid sisse, sest ei tahtnud näidata, et oleme ilma riieteta. Kui olin riidesse pannud, läksin suurde tuppa ja rääkisin lapsepõlve asjadest. Kahetsesin, et olin riided seljast võtnud, lapsepõlve asjad olid huvitavamad.

*
Olin tõlkinud ära ühe raamatu ja ema oli tõlget toimetanud. Ma ei olnud tõlget kommenteerinud, aga nüüd ema ütles, et ma olin mitukümmend kommentaari lisamata jätnud, ta lisas need minu eest. Mõni ütles just, et mida vähem kommentaare, seda parem.

*
Ülikoolis oli Reeli istunud sageli minust ülejärgmisele toolile ja pannud vahele jäävale toolile oma koti. Siis olin arvanud, et ta paneb koti sinna selleks, et see oleks mulle lähemal, aga nüüd hakkas tunduma, et hoopis selleks, et ma ei saaks talle lähemale istuda. Igal juhul kui tema oli pannud oma koti minust ühele poole jäävale toolile, siis mina olin pannud oma koti endast teisele poole jäävale toolile. Vaatasin Reeli praeguse semestri loengukursustesse registreerumise lehte. Ta polnud sinna kirjutanud loengukursuste nimesid, vaid koodid. Otsisin ühe koodi tähenduse välja. Selgus, et see on ühe lähiajaloo keskastme loengukursuse kood. Mina olin seda kursust kuulanud juba mitu aastat tagasi. Aga Reeli oli teinud lähiajaloo ülemastme enne kui keskastme.

*
Ühe asutuse valvelauast öeldi, et hallutsinatsioonide kuulmisest paraneb kuu ajaga, teiste sümptomitega läheb küll rohkem aega. Mõtlesin, et ma ei oska nii hästi paraneda kui teised. Täna läksime esimesse tundi ainult mina ja veel üks õpilane.

*
Ühe võrgukeskkonna kaudu sai teha endale kodulehekülje ja teiste omi külastada. Selgus, et kodulehekülgi külastati rohkem kui blogisid. Algul ma polnud endale kodulehekülge teinud, vaid olin teiste omadele sisse murdnud ja neid muutnud. Hiljem olin seal muudatused tagasi parandanud ja teinud endale oma kodulehekülje. Algul oli teiste omadele sissemurdmine vajalik olnud lihtsalt sellepärast, et ma ei osanud veel ise kodulehekülge teha ja pidin teiste omade pealt õppima, kuidas tegemine käib.

0 vastukaja: