laupäev, august 18, 2018

Postkast rikutud

Siiani mulle meeldis kirju kirjutada, aga eile tehti gmaili postkastile uus kujundus ja see tundub nüüd halvem kui ükski varasem postkast. Mulle ei meeldi, et kasutatakse pildilisi käske, millele pole ühtegi sõna seletuseks juurde kirjutatud. Halb on ka see, et kui hiirenoolt mööda postkasti libistada, siis seal asjad hüppavad. Mulle pole vaja uut kujundust, vaid harjunud kujundust. Üks päev tuli eelteade, kus nagu öeldi, et säilib võimalus ka vana kujundust kasutama jääda, aga ma küll ei tea, kuidas.

/TÄIENDUS: Nüüd leidsin vajaliku käsu üles ja läksin vana versiooni peale tagasi./

3 vastukaja:

Sekeldaja ütles ...

kui viitsid, ütle siin mulle ja minusugustele ka, kuidas seda teha. olen sama meelt, et ei ole hea pidev mängimine.
btw. naaber elukohajärgselt. nr. 65-l ei jätkunud enam Kredexi raha, teile veel jagus. selles mõttes praeug hea, et keegi akna taga ei õienda ...

Skarabeus ütles ...

Mul pole veel vahetatud, eelteade on tulnud küll. Brr, otsekohe hakkan siis ka uurima,kuidas vana tagasi panna!Juba teadsin ette, et uus ei kõlba ilmselt kuskile!

Simo Runnel ütles ...

Hakkasin ühekaupa kõigi ikoonide tähendust uurima, alustasin vasakult ja kuskil ekraani paremal poolel, aga vist mitte lõpus ühel ikoonil klikkides pakuti võimalust "klassikalise" versiooni peale tagasi minna, mida ka kasutasin. Mul on postkasti käsud eestikeelsed, ingliskeelses võib sõnastus erineda.