neljapäev, august 08, 2024

Ärkveloleku asjad

Jälle silmapõletik käes. Silmapõletiku vastu soovitatakse silmatilku, aga kohmakate kätega on raske silmale pihta saada. Viimastel kordadel ma ei saanud isegi aru, kas ma tabasin või mitte. Teine soovitus on vähem ekraanile vaadata, aga tahaks tööd teha ja töö on arvutiga, vaba aja tegevused on ka arvutis.

Mõtlen, et ma ei saa mitte kuidagi aru neist, kellele minu luuletused ei meeldi. Nemad ei saa jälle aru, et kellelegi võib meeldida. Mul tuli viimane luulekogu üsna õhuke, aga ma oleks saanud teha ta ka paksema. Mul on paljud sellised luuletused ka peas, mida ma pole trükki andnud.

Minu maitse järgi minu kuuest paberraamatust kõige halvem on "Viimsed päevad", aga see on olulisel teemal ja keegi pidi sel teemal kirjutama. Ükskõik, mida Euroopa Liitu kuulumisest praegu arvata, oli vaja raamatut selle kohta, kuidas sinna astuti.

Mul on praegu pooleli vanaisa raamat. Ta teeb järeldusi statistika põhjal. Nii tulevad kindlasti õigemad järeldused kui lihtsalt targutades, aga statistilised tabelid ei ole kõige haaravam lugemine.

Viimastel päevadel on juttu, et võib järjekordne sõda puhkeda. Nagu neid veel vähe oleks. Soovitan sõja ära jätta. Ma pole tänaseid uudiseid vaadanud, võibolla on ka juba alanud. Feisbukist viit postitust vaatasin, seal sõda ei mainitud. Ühes postituses häiris mind, et kirjutati taas, et veini joomine on midagi toredat. Mul on niigi palju terviseprobleeme ja veini joomine võiks neid veel juurde tekitada. Probleemid võivad välja lüia ka alles alkoholi jooja lastel. Alkoholi tarvitamise järel võib seejuures sündida planeeritust rohkem lapsi.

Eile kirjutasin blogis ja feisbukis klikkide arvust. Blogis oli näha, et ka seda sissekannet kas inimesed või robotid klikkisid, feisbukis ma mingit tagasisidet ei saanud. Seal pole ka loendurit, mis näitaks, kas keegi postitust üldse nägi, võibolla blogimisele kui konkureerivale tegevusele viitamise pärast seda ei näidatudki kellelegi. Postkastis ma ei saa tavaliselt kirjale vastust, feisbukis ma ei saa sageli ühtegi laiki, aga blogis loendur näitab, nagu keegi loeks.

0 vastukaja: