esmaspäev, august 26, 2024

Palju juppe

Läksime jälle Kaunase puiesteele oma endisesse hoovi. Kõndisime maja serva ääres. Tuli olla ettevaatlik, et ülevalt jääpurikaid pähe ei kukuks. Mulle tundus, et selles suhtes on rõdu all ohutum kui rõdu kõrval.

*
Mina olin ühte naist kõrgelt hinnanud. Üks mees ütles, et tema ei hinda, tema hindab tõsiseid inimesi. Nüüd ei tundunud mulle ka enam selle naise pilt nii hea kui varem.

*
Tuli kiri, et pangaandmetes ei tohi enam nalja teha. See tähendas, et ma pidin oma andmeid muutma, sest praegu rippusid mul panga võrgulehel naljaandmed.

*
Olin kirjanike suvila õuel ja loopisin paberlennukeid. Isa oli ühel varasemal korral sellise tegevuse ära keelanud, pidades seda prahi tekitamiseks. Vendadel oli õnnestunud teha üks paberlennuk, mis lendas nende käes hästi kaugele. Selgus, et ka minu käes.

*
Mult küsiti andmeid selle kohta, mida Krister Moskvas tegi. Midagi ma sellest teadsin, aga mitte palju.

*
Rääkisin, et see on hea, et sel korral on klassikokkutulek suvel, kui oli jõulude paiku, siis olid jõulud ka pühad ja tööpäevi jäi liiga vähe alles. Peep vastas, et ma mõtleks järele. Mul tuligi midagi meelde ja hüüdsin ehmunult: "Jaanipäev!"

*
Valmistusin asuma tööle geograafia õpetajana. See oli soovimatu töökoht, ma oleksin eelistanud olla ajaloo õpetaja.

*
Olin ühel maleturniiril. Helen rääkis, et laste isad peavad koos lastega lõppenud partiisid analüüsima, seda ei saa nõuda laste emadelt.

0 vastukaja: